2 Ιουλίου 2013

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο μαθητικό και φοιτητικό φεστιβάλ της Ελλάδας: Το Schoolwave Festival 2013!!

 

260 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα έστειλαν demo, 84 πέρασαν από τις ακροάσεις στην Αθήνα… για να επιλεγούν τα 27 συγκροτήματα που θα ανεβούν στη σκηνή του θεάτρου Βράχων, στις 5-6-7 Ιουλίου!


Τι φάση;

Το Schoolwave είναι ένα φεστιβάλ χωρίς βραβεία και ανταγωνισμούς. Είναι “απλώς” ένα απίστευτο live σε μια μεγάλη σκηνή με τον πιο άρτιο τεχνικό εξοπλισμό. Μια ευκαιρία να ξεφύγουν τα παιδιά από την πλήξη του σχολείου. Μια αφορμή να βρεθούν μαζί. Με δυο λόγια, μια μεγάλη μαθητική και φοιτητική γιορτή λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!

Φέτος, για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και 12 φοιτητικά συγκροτήματα, πέρα από τα 15 μαθητικά, ενώ όπως κάθε χρόνο οι βραδιές θα κλείσουν μαγικά με μοναδικές Special Guest εμφανίσεις: The Burger Project (5/7), Suicidal Angels (6/7) και Κωστής Μαραβέγιας (7/7).

Το CU στηρίζει έμπρακτα και φέτος το Schoolwave Festival και φυσικά όλους εσάς που θέλετε να το παρακολουθήσετε. Για αυτόν τον σκοπό, το ειδικά διαμορφωμένο CU BUS που έφερε το Schoolwave σε όλη την Ελλάδα με το Schoolwave on Tour 2013, θα εκτελεί συνεχή δρομολόγια από το Μετρό του Ευαγγελισμού προς τον χώρο της συναυλίας και πίσω, εντελώς δωρεάν.

Το ραντεβού, λοιπόν, δίνεται για τις 5-6-7 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο Βύρωνα, ή αν δεν έχεις μέσο, έλα στο Μ. Ευαγγελισμό και μπες στο CU BUS!

 
Πηγή : protothema.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: